Om os

Holt Tag & Facade er en kvalitetsbevidst blikkenslagervirksomhed i Thy. Vi tilbyder traditionelt blikkenslagerarbejde, hvor der er fokus på den gode kvalitet og gedigent håndværk.

Hos Holt Tag & Facade er kunden altid i fokus og vi inddrager dig så meget som muligt i projektet, især når der skal vælges materialer, og når den endelige løsning klarlægges.

Vi udfører til dagligt tagløsninger i forskellige materialer, facadebeklædning i forskellige materialer og løsninger, stern- og vindskeder, tagrender. Vi udfører også arbejde indenfor nedløb i zink og kobber, murerkroner og afdækninger, skorstens inddækninger og indpakninger samt diverse montagearbejde til tagdækkeren.

Vi har stor erfaring inden for faget og sætter en stor ære i vores arbejde. Derfor kan vi også sige, at du med garanti får en professionel blikkenslager, hvor kvaliteten virkelig er i højsædet.

Vores sidste nye skud på stammen er vores skraldespandsskjulere, som vi producerer, leverer og monterer til kunder i hele landet.

Et billede af en skraldespands-skjuler. Til vensre for den er der en hvid varevogn hvor der står Blikkenslager Holt Tag og Facade på